Schaalbaar en betaalbaar

Dé online oplossing voor (kleine) vergaderlocaties, vakantiehuizen, trouwlocaties en uitvaartlocaties. Het systeem is schaalbaar en groeit mee met jouw locatie, hierdoor betaal je nooit teveel.
Kleinschalige vergaderlocaties
Boekingsplatform
Sfeervolle vakantiehuizen
Boekingssyteem
Bijzondere uitvaartlocaties
Websites op maat
Jouw locatie onder de aandacht bij de juiste doelgroep? Meer boekingen? Een nieuwe website?Wij zijn er voor jou!

VoorLocaties bestaat uit diverse boekingsplatformen en een boekingssysteem en is ontwikkeld door en voor locaties. VoorLocaties is het meest complete en betaalbare systeem dat op dit moment op de markt is. Onze digitale oplossingen worden continu doorontwikkeld, zodat het  blijft voorzien in wensen van de locaties zelf.

Werk slimmer, niet harder

Het boekingssysteem VoorLocaties.nl is ontwikkeld om locatie-eigenaren en -medewerkers werk uit handen te nemen. Offertes, online boekingen, facturatie, betalingen via iDEAL of credit-card, kalender-koppelingen met alle gangbare boekingportals, statistieken, omzetinformatie: het zit er allemaal in. Het flexibele systeem VoorLocaties.nl ontzorgt en automatiseert alle gangbare processen voor locaties. Uiteraard allemaal in je eigen huisstijl en naar eigen wens in te richten. Het systeem werkt veilig en volledig in de cloud, zodat je vanaf iedere plek toegang hebt tot alle gegevens.

Here is a caption for the image

VoorLocaties.nl  helpt  met tal van handige overzichten. Denk hierbij o.a. aan aankomstlijsten,  vertreklijsten, check-ins en check-outs, een planbord en een koppelbare kalender. Je houdt financiëel overzicht door slimme omzetoverzichten, automatische afrekening,  openstaande facturen overzicht en nog veel meer.  Vanaf nu heb je altijd en op ieder moment inzicht en overzicht. Zo hou je meer tijd over voor je gasten (en jezelf).

Het systeem dat werkt voor locaties
  • Geschikt voor alle soorten locaties, ook hele kleine locaties
  • Alle gangbare processen voor locaties geautomatiseerd in één systeem
  • Geschikt voor verschillende doelgroepen
  • Flexibele tarieven, naar wens in te richten
  • Volledig in de cloud
  • Direct beginnen, geen opstartkosten

Er zijn vele boekingssystemen voor vakantiehuizen en campings. Er is echter geen enkel systeem waarmee je ook vergaderruimtes of trouwlocaties online kunt reserveren. Vele groepsaccommodaties verhuren hun huis ook als vergaderlocatie of trouwlocatie. Voor hen is ons boekingssysteem perfect geschikt. Dit is het enige systeem dat geschikt is voor zowel de reservering van meerdere dagen als voor de reservering per uur of per dagdeel. Tevens ideaal wanneer je bijvoorbeeld boten of fietsen bij je vakantiehuis wilt verhuren.

Gratis uitproberen

Je kunt gratis kennismaken met onze portals en boekingssysteem door een account te maken. Je kunt rustig rondkijken of het systeem je bevalt. Pas wanneer je een abonnement hebt gekozen wordt het gekozen abonnement gefactureerd, dit staat duidelijk aangegeven. Zolang je geen abonnement kiest, betaal je ook niets en kun je gratis rondkijken.

Gratis aanmelden

5x

Meer aanvragen uit verschillende portals

100%

Meer online vindbaarheid

95k

Bezoekers per maand

Neem contact met ons op

Vragen of een goed idee?
Vul het formulier in en we nemen direct contact met je op.
Diana Hofs
Locatie specialist
diana@voorlocaties.nl
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.