Website laten maken

Website laten maken

Heb je een nieuwe website nodig voor jouw locatie? Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van locatie-websites voor vakantiehuizen, groepsaccommodaties, vergaderlocaties, trouwlocaties, uitvaartlocaties, hotels, campings en bed & breakfast. De nieuwe website kan geheel in jullie eigen huisstijl worden gemaakt, waarbij het boekingssysteem naadloos wordt geïntegreerd.

Online boekingen

Op de website komt een online boekingsformulier waarop de beschikbaarheid zichtbaar is. Gasten kunnen direct online boeken waarbij kortingen en opslagen worden verwerkt voor een optimale omzet. De boekingen worden automatisch verwerkt via het online boekingssysteem VoorLocaties.nl. Wil je liever niet dat er online geboekt kan worden? Dan wordt er enkel een contactformulier getoond. Hierbij kan naar wens wel of geen bezettingskalender getoond worden.

Meerdere accommodaties op je website

Wil je gasten laten kiezen uit meerdere ruimtes of meerdere accommodaties? Dan kan een uitgebreide zoek & boek module geïntegreerd worden. Hierbij kan men o.a. een accommodatie of ruimte zoeken op beschikbaarheid.

CMS waarmee je je website kunt beheren

De gehele website kan door jezelf worden beheerd. Je hoeft geen enkele kennis te hebben om met ons handige CMS te kunnen werken. Wanneer je ingelogd ben, kan je direct op de website zelf wijzigingen doorvoeren. Hierdoor zie je realtime hoe jouw wijzigingen er uit komen te zien. Handiger kunnen we het niet maken.

SEO op je website

Vanzelfsprekend wordt de website geheel SEO-geoptimaliseerd. Dit houdt in dat er goede meta-titels en teksten gebruikt worden, dat alle alt-teksten en koppen goed zijn ingesteld en dat de website voldoet aan alle Google-richtlijnen. En natuurlijk is jouw nieuwe website heel snel en zeer goed vindbaar.

Wat kost het om een website te laten maken

De kosten voor een basis-website in jullie eigen huisstijl bedragen € 1495,-- inclusief online boekingstool en het handige CMS waarmee je de website zelf kunt beheren.

Wil je een nieuwe website laten maken?

Stuur dan een mail naar info@voorlocaties.nl o.v.v. Website laten maken.

Continue reading

Subscribe now.

Get a bi-monthly update with helpful guides and insights.