Wij zijn VoorLocaties, wij zijn er voor locaties.De drijvende krachten achter VoorLocaties.nl zijn Diana Hofs en Thijs Hofs, moeder en zoon. Diana heeft een achtergrond in de hotellerie en runt sinds 2009 diverse locatie-portals. In de afgelopen jaren begeleidde zij meerdere onderzoeken naar wensen en behoeftes bij voornamelijk kleinschalige locaties. Deze wensen zijn door Thijs vertaalt in slimme digitale oplossingen, waaruit VoorLocaties is ontstaan.

Inmiddels is Thijs fulltime bezig met de ontwikkeling van digitale systemen voor locaties. Zijn kracht is om complexe systemen er simpel uit te laten zien. Het gemak voor de eindgebruiker staat bij iedere nieuwe ontwikkeling voorop. De jarenlange ervaring van Diana en haar kennis van online marketing zorgt voor een optimale vindbaarheid van de portals, waarbij Thijs telkens zorgt voor de nieuwste en meest optimale technieken. Deze samenwerking zorgt voor een uniek product voor locaties.

Samen met hun team werken Thijs en Diana dagelijks aan nieuwe digitale oplossingen voor locaties. Deze oplossingen bestaan uit meerdere boekingsplatformen, een boekingssysteem en websites op maat, alles gericht op (kleinere) locaties. Doelstelling hierbij is om betaalbare software te ontwikkelen waarmee locaties enerzijds meer boekingen ontvangen en anderzijds tijd en geld kunnen besparen.

Kennismaken?

Diana Hofs
Locatie specialist
diana@voorlocaties.nl
Jordy Arendsen
Social Media
jordy@voorlocaties.nl
Thijs Hofs
Software & Techniek
thijs@voorlocaties.nl
Lola
Algemene ondersteuning
info@voorlocaties.nl
“Van tiny house tot luxe vakantievilla, van vergaderlocatie tot uitvaartlocatie: VoorLocaties is er voor jou!”

Boekingsplatformen

De verschillende boekingsplatformen zorgen voor meer boekingen. Alle platformen hebben een groot online bereik bij de juiste doelgroep en worden dagelijks geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Locaties ontvangen aanvragen en boekingen direct in de eigen mailbox en hebben rechtstreeks contact met de klant.

Boekingssysteem

Het boekingssysteem is speciaal ontwikkeld om de dagelijkse processen bij locaties makkelijker te maken. Het systeem ontzorgt locatie-eigenaren en medewerkers en zorgt daarnaast voor een optimale bezetting van jouw locatie. Meer verdienen in minder tijd wordt mogelijk met dit slimme boekingssysteem.

Gratis advies en ondersteuning

Heb je advies nodig over de juiste prijsstelling voor jouw locatie? Kun je wel wat hulp gebruiken met het opzetten van jouw social-media account? Kan jouw locatie een nieuwe website gebruiken? Wij zijn er voor alle grote en kleine vragen van en voor locaties.

Vragen?

Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Oeps! Er ging iets fout...