Wij willen dat jouw locatie door zoveel mogelijk mensen gevonden wordt.

Van tiny house tot luxe vakantievilla, van vergaderlocatie tot uitvaartlocatie: VoorLocaties is er voor jou!

Jouw locatie, goed gevonden.

VoorLocaties ontwikkelt portals en software oplossingen om meer boekingen te genereren voor locaties.

6

Platformen voor jouw locatie.

180k

Bezoekers elke maand.

3 landen

Nederland, België en
Duitsland.

99.999%

Uptime. Jouw vermelding is altijd online.

Wie we zijn


De eigenaren en drijvende krachten achter VoorLocaties.nl zijn Diana en Thijs. Diana heeft een achtergrond in de hotellerie en runt sinds 2009 diverse locatie-portals. In de afgelopen jaren verzamelde zij de wensen en behoeftes van voornamelijk kleinschalige locaties. Deze wensen zijn door Thijs vertaalt in slimme en betaalbare digitale oplossingen voor het optimaal verhuren van locaties.  
De kracht van Thijs is om ingewikkelde systemen er simpel uit te laten zien. Het gemak voor de eindgebruiker staat bij iedere ontwikkeling voorop.
De samenwerking tussen Diana en Thijs zorgt voor een uniek product voor locaties, waarbij dagelijks vele boekingen worden gerealiseerd.

Wat we doen

Diverse locatie portals

VoorLocaties biedt meerdere boekingsportals aan, gericht op verschillende doelgroepen. Alle portals hebben een groot online bereik bij de juiste doelgroep en worden dagelijks geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologiën op het gebied van online marketing en SEO optimalisatie.

Offerte- en boekingssysteem

De portals beschikken over een geautomatiseerd offerte- en boekingssysteem. Doelstelling hierbij is om handige (gratis) software aan te bieden, waarmee locaties enerzijds meer boekingen ontvangen en anderzijds tijd en geld kunnen besparen.

Advies & ondersteuning

VoorLocaties is meer dan alleen een digitale partner voor locaties. Vanuit de kantoren in Rotterdam en Hengelo staat een team van medewerkers klaar om locaties te helpen met de (online-) marketing voor hun bedrijf. Adviezen over prijsstelling, regelgeving, inrichting en uitbreiding zijn gratis en inbegrepen bij de dienstverlening.

Waarmee kunnen we je helpen?

Meer info of vragen?
Neem contact op