Gratis reserveringssysteem

Gratis reserveringssysteem

Een gratis reserveringssysteem, dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het mogelijk. Het aanmaken van een account op VoorLocaties.nl is vrijblijvend en gratis. Hierdoor kan je rustig bekijken of het reserveringssysteem past bij je onderneming. Sommige functies mag je blijvend gratis gebruiken, voor andere functies vragen we een kleine vergoeding.

Gratis gebruik van een compleet systeem voor al je reserveringen

VoorLocaties.nl is het meest complete reserveringssysteem voor locaties. Het systeem is geschikt voor vergaderlocaties, groepsaccommodaties, vakantiehuizen, hotels, campings, boten, vakantieparken, trouwlocaties, uitvaartlocaties en nog veel meer. Om zoveel mogelijk locatie-eigenaren kennis te laten maken met ons veelzijdige systeem bieden wij de mogelijkheid om gratis een account aan te maken. Hier worden geen kosten voor in rekening gebracht. Met dit gratis account heb je toegang tot alle functies van het reserveringssysteem. Zo kun je precies zien hoe het werkt en of het systeem past bij jouw locatie. Je zit nergens aan vast en er worden geen kosten in rekening gebracht. Beloofd.

Kleine vergoeding voor extra functies

Met een gratis account kun je gebruik maken van heel veel functies in het reserveringssysteem. Zo kun je bijvoorbeeld je aanvragen beheren, het planbord bekijken, opties en arrangementen toevoegen en betalingen registreren. Wil je gebruik maken van extra functies zoals een facturatiemodule of een iCal-koppeling? Hiervoor wordt een kleine vergoeding in rekening gebracht. Je betaalt de vergoeding pas wanneer je ook daadwerkelijk gebruik maakt van de betreffende functie.

All-in-in abonnement

Wil je alle functies optimaal kunnen gebruiken? Kies dan voor ons all-in-one abonnement. Je kunt dan onbeperkt gebruik maken van alle functies voor een vast bedrag van € 99,95 per maand. Hier komt verder niets meer bij. Het all-in-one abonnement is per maand opzegbaar. Ook is een vermelding op een boekingsplatform naar keuze inbegrepen.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden? Meld je hieronder gratis aan en ontdek alle mogelijkheden van het veelzijdige reserveringssysteem VoorLocaties.nl.

Gratis aanmelden
Continue reading

Subscribe now.

Get a bi-monthly update with helpful guides and insights.