Aanvullende diensten

Helpservice boekingssysteem

Helpservice boekingssysteem

Gratis account aanmaken
Helpservice boekingssysteem

Helpservice boekingssysteem

Wij begrijpen als geen ander dat je het als locatie-eigenaar druk hebt. De ontvangst van de gasten, de inkoop, inrichting, schoonmaak, administratie... en dan ook nog een nieuw boekingssysteem. Dat kan soms net teveel zijn. Daarom is er onze persoonlijke helpservice. Wij helpen graag met de complete invulling van het boekingssysteem. Je hoeft helemaal niets te doen, we zorgen ervoor dat alles perfect ingesteld wordt.

Invullen boekingssysteem

Het boekingssysteem wordt ingevuld op de manier zoals je dat zelf wilt. We inventariseren je wensen, daarna hoef je alleen maar achterover te leunen...

Hoe werkt de helpservice

Bel of mail ons dat je van de helpservice gebruik wilt maken. Mail ons je tarieven, teksten en foto's en wij zorgen ervoor dat alles uitgebreid en correct in het boekingssysteem wordt ingevoerd. Desgewenst schrijven we zelf teksten en redigeren we foto's zodat jouw locatie nog beter gepresenteerd wordt. We zorgen ervoor dat jouw vermelding binnen een dag gereed is, zodat de online boekingen weer binnen kunnen komen.

Wat kost het?

De persoonlijke helpservice kost eenmalig € 195,00 excl. BTW. Hiervoor wordt het boekingssysteem volledig voor je ingericht inclusief maatwerk teksten en foto's.

Aanmelden

Wil je gebruik maken van de persoonlijke helpservice? Stuur dan een mail naar info@voorlocaties.nl o.v.v. Helpservice.

Ook direct meer
boekingen?
Maak nu een gratis account aan.
Meld je aan
Al meer dan
400
aangesloten locaties