Online boeken

Online boeken

Laat jouw locatie online boeken

Gratis account aanmaken
Online boeken

Online boeken

Tegenwoordig doen we bijna alles online. Zo ook het boeken van een hotel, bed and breakfast of groepsaccommodatie. Maar wist je dat er ook steeds meer behoefte is om ook een vergaderruimte online te boeken? Of zelfs een trouwlocatie? VoorLocaties.nl is het allereerste systeem dat het online boeken van ieder type locatie mogelijk maakt.

Meer online boekingen voor jouw locatie

Ons boekingssysteem is zeer compleet, doch eenvoudig te begrijpen. Volledig ontwikkeld door en voor locaties. Door de flexibele inrichting is het systeem geschikt voor ieder type locatie. De online boekingsmodule past zich automatisch aan en stelt de juiste prijsberekeningen in. Ideaal wanneer je je locatie voor verschillende doelgroepen wilt presenteren. Het resultaat: meer online boekingen voor jouw locatie.

Eenvoudig in gebruik

Onze online boekingsmodule kan eenvoudig op je eigen website geplaatst worden. Hiervoor is geen technische kennis nodig. Eerlijk, een kind kan de was doen. Of je website nou gebouwd is in Wordpress, Drupal, Joomla of een eigen CMS heeft, de boekingsmodule werkt altijd. De module is eenvoudig in gebruik - ook voor de websitebezoeker. Op ieder moment van de dag kan men online een boeking bij jouw locatie plaatsen. Via de module kan de bezoeker eenvoudig selecteren welke dag ze aankomen en vertrekken en met hoeveel personen ze komen. Hierna kan men arrangementen en extra opties selecteren en vervolgens een prijs berekenen.

Geen dubbele boekingen meer

De beschikbaarheidskalender in de online boekingsmodule kan eenvoudig gekoppeld worden met andere systemen of boekingswebsites. Zo is de boeker altijd op de hoogte van jouw actuele beschikbaarheid en voorkom je dubbele boekingen.

Altijd en overal inzicht in je online boekingen

Alle boekingen die je hebt ontvangen kun je eenvoudig beheren in het online boekingssysteem. Het boekingssysteem draait op goed beveiligde servers in de cloud, waardoor je altijd en overal toegang hebt tot je boekingen. Een boeking verplaatsen, extra opties bijboeken of een factuur uitdraaien? Vrijwel alles wat komt kijken bij het verhuren van een locatie kan geregeld worden via het boekingssysteem. Zo houd je meer tijd over om te focussen op wat écht belangrijk is.

Online boeken via andere portals

Wil je je locatie nog beter onder de aandacht brengen bij verschillende doelgroepen? VoorLocaties.nl werkt samen met toonaangevende portals voor o.a. vergaderlocaties, trouwlocaties, vakantiehuizen, groepsaccommodaties, uitvaartlocaties en hotels. Jouw locatie kan via het boekingssysteem eenvoudig worden doorgeplaatst op één of meerdere portals naar keuze. Hierdoor wordt niet alleen jouw online vindbaarheid verhoogd, maar ontvang je ook meer boekingen voor jouw locatie. Alle boekingen ontvang je in het boekingssysteem van VoorLocaties.nl. Superhandig!

Gratis uitproberen

Wil je vandaag nog meer online boekingen ontvangen? Het aanmaken van een account is altijd gratis. Hierdoor kun je rustig bekijken of ons systeem werkt voor jou. Je zit nergens aan vast! Liever eerst meer weten over de mogelijkheden en prijzen? Bekijk hier een overzicht met alle tarieven.

Ja, ik wil meer online boekingen
Ook direct meer
boekingen?
Maak nu een gratis account aan.
Meld je aan
Al meer dan
400
aangesloten locaties