Online reserveren

Online reserveren

Maak het klanten makkelijk om jouw locatie online te reserveren

Gratis account aanmaken
Online reserveren

Online reserveren: wij maken het mogelijk

Het maken van talloze offertes is verleden tijd. Met ons reserveringssysteem kan de gast direct online reserveren bij jouw locatie. Hierdoor kun jij je volledig focussen op het ontvangen van gasten. Wel zo fijn, toch?

Iedere locatie online te reserveren

VoorLocaties.nl is er voor jou. Of je nou eigenaar bent van een vergaderlocatie, een hotel, bed and breakfast, groepsaccommodatie of trouwlocatie. Met ons reserveringssysteem kan ieder type locatie online gereserveerd worden. Het implementeren van de module op je eigen website is kinderspel. In de backoffice vul je je tarieven en capaciteit in et voilá: jouw locatie kan online gereserveerd worden.

Beheer al je reserveringen in één systeem

Alle online reserveringen die je hebt ontvangen kun je altijd en overal beheren in het reserveringssysteem. Mocht er toch een reservering per telefoon of e-mail zijn binnen gekomen, dan kun je deze eenvoudig zelf invoeren in het systeem. Zo heb je altijd een compleet overzicht van alle reserveringen.

Wij nemen werk uit handen

Als ondernemer ben je vaak al druk genoeg en besteed je liever je tijd aan zaken waar je blij van word. Dat begrijpen wij helemaal. Daarom gaat onze dienstverlening verder dan alleen het mogelijk maken van online reserveringen. Het reserveringssysteem VoorLocaties.nl is uitgerust met diverse handige functies die jou werk uit handen nemen. Denk hierbij aan het automatisch uitsturen van facturen en e-mails, een nieuwsbrieffunctie, een planbord, meterstandenbeheer en nog veel meer. Bekijk hier alle functies die zijn inbegrepen in het reserveringssysteem.

Gratis uitproberen

Wil je je locatie vandaag nog online boekbaar maken? Het aanmaken van een account is altijd gratis, zodat je rustig kunt bekijken hoe ons systeem werkt. Sommige functies mag je blijvend gratis gebruiken, voor andere functies vragen wij een vergoeding. Wil je onbeperkt toegang tot alle functies van het online reserveringssysteem, dan bedragen de kosten slechts € 99,95 per maand. Bekijk hier een overzicht van alle tarieven.

Maak een gratis account aan
Ook direct meer
boekingen?
Maak nu een gratis account aan.
Meld je aan
Al meer dan
400
aangesloten locaties