Verhuurkalender

Verhuurkalender

Verhuurkalender

Gratis account aanmaken
Verhuurkalender

Verhuurkalender nodig?

Ben je op zoek naar een verhuurkalender voor op je website of op je Facebookpagina? Wij bieden een gratis verhuurkalender voor het verhuren van vergaderruimtes, trouwlocaties, vakantiehuizen, groepsaccommodaties, hotels, bed and breakfasts, campings, vakantieparken, uitvaartlocaties en nog veel meer.

Kalender voor de verhuur van jouw locatie

Uniek is dat onze verhuurkalender zich automatisch aanpast aan jouw accommodatie. Of je nu een vakantiehuis of een camping verhuurt, de kalender stelt automatisch de juiste prijsberekening in welke past bij jouw locatie.

Wat doet de verhuurkalender?

De kalender geeft inzicht in de verhuur van jouw locatie. Je hebt altijd en overal een actueel overzicht van de beschikbaarheid, de kalender berekent automatisch de tarieven, gasten kunnen via de verhuurkalender online boeken en de verhuurkalender verstuurt automatisch facturen.

Gratis support

Kom je er niet helemaal uit? Dan staat onze online support-desk tot je beschikking. Liever persoonlijke hulp? Dat kan, onze persoonlijke en online support is altijd gratis!

Meer weten over onze verhuurkalender?

Maak dan een gratis account aan. Je kunt rustig rondkijken en alle mogelijkheden ontdekken. Sommige functies mag je gratis gebruiken, voor andere functies vragen we een klein bedrag per gebruik. Laat je verrassen door onze veelzijdige verhuurkalender!

Maak nu een gratis account aan
Ook direct meer
boekingen?
Maak nu een gratis account aan.
Meld je aan
Al meer dan
400
aangesloten locaties