Zoek en Boek

Uitgebreide zoek en boek module

Wil je graag een zoek en boek module op je eigen website? Met de Zoek & Boek functionaliteit van ons online reserveringssysteem vinden jouw gasten snel en makkelijk de best passende accommodatie.

De perfecte accommodatie zoeken en boeken

Aan de hand van het aantal personen en de gekozen aankomst- en vertrekdatum krijgt de gast een overzicht te zien van alle beschikbare accommodaties in de gewenste periode. Vervolgens kan de gast eenvoudig de accommodatie van zijn of haar voorkeur boeken via de boekingsknop in de module. Deze boeking ontvang je direct in je mailbox. Makkelijker kunnen we het niet maken!

Zoek & Boek op alle apparaten

De zoek en boek module van ons online reserveringssysteem is compatibel met alle apparaten. Zo kunnen je gasten niet alleen vanaf hun computer, maar ook op een laptop, telefoon of tablet snel en eenvoudig een accommodatie zoeken en boeken.

Zoek- en boekmodule eenvoudig te plaatsen

De module voor zoeken en boeken kan eenvoudig op je eigen website geplaatst worden. In ons reserveringssysteem vind je een gepersonaliseerde insluitcode voor de zoek en boek module. Het enige dat je hoeft te doen is deze code kopiëren en plakken in de html/php-code van je eigen website. De styling van de module kan naar wens worden aangepast. Liever een andere kleur of lettertype? Geen probleem! In het reserveringssysteem kun je de module aanpassen naar je eigen huisstijl.

Gratis uitproberen

De Zoek & Boek module uitproberen? Maak vandaag nog een gratis account aan en ontdek alle mogelijkheden van ons boekingssysteem.

Gratis account aanmaken
Continue reading

Subscribe now.

Get a bi-monthly update with helpful guides and insights.