Boekingssysteem

Het meest complete boekingssysteem voor locaties

VoorLocaties.nl is het allereerste en meest complete boekingssysteem welke geschikt is voor alle type locaties. Verhuur je jouw locatie zowel als vergaderlocatie als groepsaccommodatie? Of als trouwlocatie en als hotel? Of als bed & breakfast en als vakantiehuis? Met dit boekingssysteem bedien je verschillende doelgroepen vanuit één centraal dashboard. Bovendien is het één van de meest complete systemen waarbij je onbeperkt toegang hebt tot alle mogelijke functies.

Meer verdienen in minder tijd

Het reserveringssysteem VoorLocaties.nl is gebouwd om je werk uit handen te nemen. Mappen vol aanvragen, offertes, facturen... het is vanaf nu verleden tijd. E-mails en facturen worden automatisch uitgestuurd op momenten dat jij dat wilt. Met één klik op de knop bekijk je je omzet, draai je aankomstlijsten uit en bekijk je je planbord voor de komende week. De slimme boekingsmodule maakt dat gasten direct en simpel online kunnen reserveren vanaf je eigen website. Je zult merken dat het aantal boekingen tot wel 25% toeneemt, zonder dat je hiervoor extra commissie hoeft te betalen.

Online boekingsmodule op je eigen website

Vanaf nu kunnen (toekomstige) gasten direct vanaf je eigen website boeken. Dit is belangrijk, want je eigen website is vaak het belangrijkste verkoopkanaal. De boekingsmodule laat direct de beschikbaarheid zien en berekent automatisch de prijs op basis van de ingevoerde gegevens. Gasten kunnen een voorkeur aangeven voor een ruimte en je kunt extra opties direct laten bijboeken. Het boekingsformulier kan je geheel in jullie eigen huisstijl opmaken. Vraag je om een vooruitbetaling? Het systeem kan direct bij de boeking de factuur uitsturen. Je bepaalt zelf het percentage, de restfactuur wordt automatisch op het door jou ingestelde tijdstip verzonden. Factuur liever na vertrek verzenden? Ook dat kan, je bepaalt zelf de instellingen.

Zelf reserveringen toevoegen en beheren

Wanneer er een boeking per telefoon of via de mail binnenkomt, dan kan deze eenvoudig in het boekingssysteem ingevoerd worden. Zo heb je een compleet overzicht van de geboekte ruimtes en kamers. Wijzigingen zijn eenvoudig door te voeren en ook offertes versturen is met het boekingssysteem een fluitje van een cent. Met enkele muisklikken heb je een mooie offerte op maat, welke vervolgens door de gast online bevestigd kan worden.

Facturatiemodule

Wanneer een boeking gedaan wordt, wordt er automatisch een factuur gegenereerd. Je bepaalt zelf wanneer deze factuur naar de gast wordt gestuurd: vooraf of na afloop. Ook kan er een gedeeltelijke vooruitbetaling gevraagd worden, waarbij de restbetaling na afloop plaatsvindt. Gasten kunnen de factuur betalen via een overschrijving of via iDEAL, CreditCard of PayPal. Betalingen worden automatisch verwerkt in het boekingssysteem, zodat je altijd een up-to-date overzicht hebt van de openstaande facturen. Wanneer facturen te lang open staan, kan je met één klik een gepersonaliseerde herinnering uitsturen. Ook is het mogelijk om via het systeem losse facturen uit te sturen zonder dat er een reservering aan vast zit.

Automatische kortingen en toeslagen

Het is mogelijk om automatisch kortingen en toeslagen in te stellen. Denk hierbij aan een vroegboek-korting, last-minute korting, korting bij meerdere nachten, toeslag op feestdagen of weekenddagen. De kortingen kunnen op verschillende manier berekend worden, zoals een percentage korting over het totaalbedrag, een percentage korting over de kale huurprijs of een korting op bepaalde opties en/of bijkomende kosten. Het kan ingesteld worden zoals je dat zelf voor ogen hebt.

Geautomatiseerde e-mails

Met het boekingssysteem VoorLocaties.nl bespaar je enorm veel tijd in het mailverkeer. Vrijwel alle gangbare e-mails zijn geautomatiseerd, waarbij je zelf bepaalt wat er in de mails staat en hoe de mails eruit zien. Bij het maken van een boeking ontvangen gasten automatisch een reserveringsbevestiging. Wil je liever eerst zelf een boekingsaanvraag goedkeuren, dan ontvangen gasten een automatische goedkeuringsmail. Wanneer gasten betalen, ontvangen ze een automatische betalingsbevestiging en wil je de gast bedanken voor het verblijf, dan kan je een automatische bedankmail instellen. Wil je meer reviews? Stuur dan automatisch een review-mail na vertrek van de gasten. Er zijn een aantal standaard mails voor je aangemaakt, daarnaast kan je variabele mails naar wens aanmaken.

E-mail marketing

E-mail marketing is één van de meest eenvoudige en directe vormen van marketing voor toekomstige en bestaande klanten. Het boekingssysteem VoorLocaties.nl biedt de mogelijkheid om nieuwsbrieven te versturen naar huidige gasten, oude gasten of toekomstige gasten (of allemaal natuurlijk :). Heb je een nieuwtje, leuke actie of spetterende aanbieding? Het is vanaf nu heel eenvoudig om dit per mail aan al je gasten te laten weten.

Beschikbaarheid koppelen met andere portals

In ons boekingssysteem geef je aan wanneer bepaalde ruimtes en/of kamers beschikbaar zijn. Misschien bied je ook nog kamers aan via Booking.com, AirBnB, Belvilla of andere portals. Dan is het handig dat de beschikbaarheid overal gelijk is. Daarom kan je een iCal-koppeling instellen. Deze koppeling zorgt ervoor dat alle reserveringen welke via het boekingssysteem binnenkomen, ook direct worden geblokt bij de andere portals. Alle boekingen welke binnenkomen bij andere portals worden ook direct geblokt bij het boekingssysteem VoorLocaties.nl. De beschikbaarheid is altijd up-to-date, dubbele boekingen zijn vanaf nu verleden tijd.

Eigenaren-afrekening

Deze module is handig wanneer je accommodaties verhuurt voor een andere eigenaar of eigenaren. Je kunt gratis gebruik maken van deze module, waarbij je commissie op verschillende manieren kunt berekenen. Je voert je eigen afspraken in, zoals bijvoorbeeld commissie op basis van een percentage over de huursom, op basis van inkoopprijzen of op basis van de eindfactuur. Er wordt vervolgens standaard een commissie-factuur voor de eigenaar aangemaakt.

Meterstanden beheren

Deze module is handig voor vakantiehuizen of campings. Vanuit het boekingssysteem beheer je automatisch de meterstanden welke vervolgens automatisch gefactureerd worden aan de gasten. De meterstanden afrekening kan tevens weergegeven worden in diverse rapportages om omzet-berekeningen.

Overal online

Het boekingssysteem VoorLocaties.nl draait op goed beveiligde servers in de cloud. Dat betekent dat je overal en altijd toegang hebt tot je persoonlijke dashboard. Je kunt alle reserveringen en facturen inzien, betalingen boeken, reserveringen in- en uitchecken en eventueel opties en bijkomende kosten bijboeken. (Bijna) alles wat komt kijken bij de commerciële verhuur van een locatie, kan geregeld worden via het boekingssysteem VoorLocaties.nl. Het systeem is eenvoudig te beheren vanaf iedere computer, laptop, tablet of mobiele telefoon. Wij zorgen voor een goede en veilige opslag en back-up van alle gegevens.

Veiligheid en bescherming persoonsgegevens

Jouw gegevens zijn bij ons in goede handen. Veiligheid van de gegevens staan bij ons op nummer 1. Wij werken op de betrouwbaarste servers en alles wordt redundant uitgevoerd. De servers worden gemanaged vanuit het datacentrum. Er wordt gewerkt via een ge-encrypte en zeer veilige HTTPS verbinding welke ervoor zorgt dat alle data goed wordt beveiligd. VoorLocaties.nl voldoet aan de huidige, strenge AVG wetgeving. Er staat een privacyverklaring voor je klaar in het boekingssysteem, welke alleen nog voorzien hoeft te worden van je eigen NAW gegevens. Deze privacyverklaring is daarmee van toepassing op jouw locatie en wordt automatisch meegestuurd naar je toekomstige gasten.

Doorontwikkeling door locaties voor locaties

Het boekingssysteem is ontwikkeld door locaties voor locaties. Hoewel het systeem al heel uitgebreid is en veel functies bevat, kom je misschien nog iets tegen wat handiger zou kunnen. Dat horen we graag en nemen we dan mee bij de volgende ontwikkel-sprint (mits ook handig voor andere locaties). We blijven continu doorontwikkelen zodat het systeem mee blijft gaan met de nieuwste ontwikkelingen. Onder het tabblad "Informatie" in het boekingssysteem worden de nieuwste updates en ontwikkelingen vermeld, zodat je kunt zien wat er verbeterd is of nieuw gemaakt is. Zo werken we samen aan het perfecte boekingssysteem door en voor locaties.

Tarieven boekingssysteem

Een account aanmaken is altijd gratis. Sommige functies kan je gratis gebruiken, voor andere functies vragen we een vergoeding per gebruik. Je kunt ook een all-in-one abonnement afsluiten waarbij je onbeperkt gebruik kunt maken van alle functies. Bekijk hier onze tarieven.


Meld je nu aan

Jouw locatie vandaag nog online boekbaar? Meld je dan nu aan:
GRATIS AANMELDEN BOEKINGSSYSTEEM

Continue reading

Subscribe now.

Get a bi-monthly update with helpful guides and insights.