Boekingssysteem Wordpress

Boekingssysteem voor WordPress website

Zoek je een boekingssysteem dat geschikt is voor een WordPress website? Ons boekingssysteem is volledig integreerbaar in een WordPress-website. Het boekingssysteem is zeer eenvoudig in gebruik: je hoeft alleen maar een account aan te maken en je kunt direct van start.

Makkelijk te integreren in WordPress

VoorLocaties.nl is het meest complete systeem welke eenvoudig te integreren is in een bestaande WordPress website. Het systeem zeer uitgebreid, maar toch eenvoudig te begrijpen. Het systeem is overal ter wereld beschikbaar voor al je boekingen: van hotelkamers tot vakantiehuizen, groepsaccommodaties, vergaderruimtes, bed and breakfast kamers en kampeerplaatsen.

Online boeken via je eigen WordPress-website

Wil je meer online boekingen? Ons boekingssysteem biedt jouw gasten de mogelijkheid om direct een boeking te plaatsen via jouw eigen WordPress website. Onze online boekingsmodule kan eenvoudig op je eigen website geïmplementeerd worden. Vervolgens kan de gast via deze module de beschikbaarheid bekijken, een prijs berekenen en direct een boeking plaatsen.

Beheer al je boekingen in een handig systeem

Alle online boekingen kun je gemakkelijk beheren in ons handige boekingssysteem. Een boeking wijzigen of extra opties toevoegen? Dat is geen probleem. Daarnaast neemt VoorLocaties.nl ook de administratie uit handen: facturen worden automatisch aangemaakt en verstuurd op de door jouw gewenste datum. De betaling zie je vervolgens vanzelf binnen komen op je rekening. Op deze manier ben je minder tijd kwijt aan je administratie en kun je meer aandacht besteden aan je gasten.

Boekingssysteem voor WordPress uitproberen?

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van ons veelzijdige systeem. Het aanmaken van een account is gratis!

Maak gratis account aan
Continue reading

Subscribe now.

Get a bi-monthly update with helpful guides and insights.