Website

Website

Website

Gratis account aanmaken
Website

Nieuwe website nodig?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Hippe, snelle en professionele website binnen één week geleverd. En ook nog eens helemaal gratis!

Gratis website

De website wordt helemaal gratis op maat voor je gemaakt. Je levert teksten, foto's en wensen aan en wij maken er een prachtig geheel van. Uiteraard werken wij met de nieuwste updates en wordt jouw nieuwe website supersnel en zeer goed vindbaar. En het leuke is: het is helemaal gratis!

Website leasen

De website wordt geleased voor een vast bedrag van € 99,95 per maand. Dit is inclusief domeinregistratie, hostingkosten, beveiligingscertificaat, e-mail adressen, serverbeheer, updates, gebruik CMS en gratis support.

Geen instapbedrag

Het maken van de website is helemaal gratis, je betaalt geen instapbedrag. Het enige dat je betaalt is een vast maandbedrag van € 99,95.

Opzeggen

Na het eerste jaar kan je het abonnement op ieder moment opzeggen.

Wijzigingen doorvoeren aan de website

Wil je iets wijzigen op je website, dan helpt ons superslimme CMS je om dit makkelijk zelf te doen. Je typt eenvoudig de gewenste wijziging op je website, klikt op publiceer" en voila: het is direct aangepast. Teksten, foto's, video's... met slechts één muisklik regel je zelf alle wijzigingen.

Gratis support

Kom je er niet uit? Dan staat onze gratis support-desk tot jouw beschikking. De support is bij het maandbedrag inbegrepen.

Nieuwe website laten bouwen?

Neem nu contact met ons op!

Ook direct meer
boekingen?
Maak nu een gratis account aan.
Meld je aan
Al meer dan
400
aangesloten locaties