Website

Zoek & Boek Website

Zoek & Boek Website

Gratis account aanmaken
Zoek & Boek Website

Zoek & boek website

Een compleet zoek & boek systeem op je eigen website? Dat is mogelijk met het boekingssysteem VoorLocaties.nl. Je kunt éénvoudig de zoek en boek module plaatsen, maar het is ook mogelijk om een kant-en-klare zoek en boek website door ons te laten leveren. De website en het boekingssysteem vormen dan één geheel en lopen naadloos in elkaar over.

Een mooie en betaalbare website

Wij zijn gespecialiseerd in mooie en betaalbare zoek&boek websites die uiteraard perfect werken. De websites zijn speciaal ontwikkeld voor locaties en worden kant-en-klaar opgeleverd. De koppeling met het complete boekingssysteem zit er in, waarbij de filters naar wens aangepast kunnen worden.

Geavanceerd CMS

Via het geavanceerde CMS-systeem is de website volledig zelf te vullen en bij te houden. Heb je hulp nodig? Onze content-redacteuren staan met raad en daad voor je klaar.

Binnen een week online

Een nieuwe zoek&boek website kan door ons binnen een week opgeleverd worden. Uiteraard is de levertijd ook afhankelijk van jullie wensen. Willen jullie bijvoorbeeld het ontwerp volledig naar eigen wens of willen jullie gebruik maken van een bestaande template? We gaan graag met jullie in gesprek over de mogelijkheden. Je kunt ons bellen op 0575-743224 of contact met ons opnemen via de contactpagina.

Ook direct meer
boekingen?
Maak nu een gratis account aan.
Meld je aan
Al meer dan
400
aangesloten locaties